مقالات گردشگری

جاذبه های گردشگری ایران و جهان

مقالات گردشگری

جاذبه های گردشگری ایران و جهان

پیوندهای روزانه
پیوندها
  • ۰
  • ۰

تاریخچه : در غرب پارک لاله تهران یکی از سرشناس ترین موزه های شهر تهران قرار گرفته است . این موزه که مربوط به هنرهای معاصر است در سال 1356 هجری شمسی با تلاش و معماری فردی بنام کامران دیبا و با نظارت فرح پهلوی بنا شد. 

موزه هنرهای معاصر تهران دارای مساحت 2000 مترمربع می باشد. این موزه در زمینه هنرهای تجسمی فعالیت می کند. سیر چگونگی تحولات هنر معاصر در یک دوره مشخص نمایشگر کار این موزه می باشد.

عکس موزه هنرهای معاصر تهران,موزه تهران,موزه هنر تهران

ساختمان و پلان موزه هنرهای معاصر تهران یکی از نمونه های بی همتای معماری مدرن است. کامران دیبا، معماری این موزه را با الهام از معماری سنتی ایرانی و مفاهیم فلسفی بنا نموده است. علاقه مندان به هنر با نگاه به هشتی، چهارسو، معبر و گذرگاه موزه هنرهای معاصر به تأمل در هنر و فرهنگ ایران زمین ملزم می شوند. با برپایی نمایشگاه های هنر در زمینه های گوناگون چند گالری به گنجینه های این موزه اختصاص می یابد. نزدیک به 3000 اثر ارزشمند و منحصر بفرد از نخبگان ایران و جهان در مالکیت موزه می باشد که از جمله می توان به رنوار، پیکاسو، ماکس ارنست و ماگریت اشاره نمود.

موزه هنرهای معاصر

در فضای سبز شمالی ساختمان موزه هنرهای معاصر باغی مشاهده می شود که تندیسی از مجسمه های اشخاصی از قبیل ماکس ارنست، پرویز تناولی، هنری مور، ماکس بیل و دیگران می باشند.

آدرس موزه هنرهای معاصر تهران,پلان موزه هنرهای معاصر تهران,تاریخچه موزه هنرهای معاصر

مجموعه آثار موزه هنرهای معاصر را می توان در سه گروه دسته بندی نمود. گروه اول مربوط به آثار موجود در گنجینه، گروه دوم مربوط به آثار ارائه شده در گالری ها و فضاهای داخلی موزه و گروه سوم مربوط به تندیس های موجود در باغ است.

آدرس موزه هنرهای معاصر تهران,پلان موزه هنرهای معاصر تهران,تاریخچه موزه هنرهای معاصر

هم چنین موزه تهران از قسمت های امور هنری و اداری، روابط عمومی و بین الملل، کتابخانه تخصصی، سمعی و بصری، سینماتک، راهنمایان هنری، خدمات نمایشگاهی، حراست، مراقبان، دبیرخانه دائمی نمایشگاه ها، فروشگاه کتاب، آرشیو آثار هنری و کافی شاپ تشکیل شده است.

آدرس موزه هنرهای معاصر تهران,پلان موزه هنرهای معاصر تهران,تاریخچه موزه هنرهای معاصر

کتاب های فارسی و غیرفارسی در زمینه های گوناگون هنری در کتابخانه تخصصی موزه هنرهای معاصر تهران موجود می باشد.

  • ۹۵/۰۶/۲۱
  • FNS

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی